Модул за поръчки SOLFIND

Модул за поръчки SOLFIND

ГЕМАРК ЕООД предлага на своите клиенти онлайн модул за оферти и поръчки.

 • За Вас - нашите клиенти, ние създадохме модулът SOLFIND - уеб базирана система за управление на поръчките. Това професионално софтуерно решение позволява администрирането на вашите поръчки в реално време посредством изключително интуитивен потребителски интерфейс.
 • SOLFIND е иновативен, надежден, гъвкав и перфектно приспособим както за малки по обем поръчки, така и за далеч по-сложни проекти с множество елементи. Той се основава на опита ни, натрупан в партньорство с различини клиенти, всеки със своите специфични потребности.
 • Модулът за поръчки SOLFIND е разработен така, че максимално да Ви улесни при поръчки на обков по основни продукти групи и елементи и получаване на индивидуални оферти по всяко време на денонощието. Единственото, което трябва да направите за да се възползвате от неговите предимства е да попълните кратката форма за Регистрация.
 • Чрез SOLFIND ще можете бързо, лесно и по всяко време:
  • да направите своята поръчка и да получите оферта, изцяло съобразена с Вашите конкретни изисквания;
  • да следите историята на Вашите поръчки и оферти;
  • да получите достъп до работни чертежи и технически брошури;
  • да използвате на телефон или таблет мобилната версия на SOLFIND.
 • Ползи от използването на модулът SOLFIND:

Простота: SOLFIND е лесен за използване и позволява достъп да огромен брой продукти за минути, само с няколко клика или докосвания на екана на телефона.

Достъпност: SOLFIND съхранява всички ваши поръчки и оферти, така че да имате достъп до тях по всяко време и навсякъде.

Бързина: SOLFIND ви позволява изключително бързо да получите своята оферта и да генерирате заявката си.

Удобство: SOLFIND дава възможност предварително да откритете необходимия артикул, да видите цената и да напривите своята заявка още при стартиране на вашия проект.

   Прочети повече
ОКОМПЛЕКТОВАНЕ И ЕТИКИРАНЕ

ОКОМПЛЕКТОВАНЕ И ЕТИКИРАНЕ

ГЕМАРК ЕООД предлага на своите клиенти компетентно окомплектоване и индивидуално етикиране.

За нас едно от най-важните неща е да ограничим възможностите за грешки при обработката и окомплектоването на вашата поръчка. Нашият опит показва, че грешките при окоплектоването на достовките обикновено се откриват на финалия етап от производството на изделието. Тяхното отстраняване отнема много време и ресурси в момент, в който те са особено ценни, с оглед крайните срокове, които имате за реализането на вашите проекти.

За целта създадохме организация на изпълнението на поръчките и доставките, която да ни позволи да сведем до минимум грешките, като по този начин осигурим комфорт в ежедневната ни съвместна работа.

След като направите вашата поръчка - по телефон, имейл или през Solfind, ние я окомплектоваме чрез разработен модел, за да ви предложим оптимално решение. 

Индивидуалната обработка на поръчката включва опаковането и етикирането й с посочен клиент, номер на поръчка и брой части, съдържащи се в нея. Благодарение на ясно видимите данни за поръчката върху самата опаковка, съдържащите се в нея артикули бързо се разпознават.   

На самите етикети вашите служители в производството могат да намерят телефони, чрез които директно да се свържат с нас, в случай, че имат въпроси по доставката!

 

   Прочети повече
ДОСТАВКИ

ДОСТАВКИ

ГЕМАРК ЕООД предлага на своите клиенти оптимизирани доставки.

Разходите за доставката както за нас, така и за нашите клиенти са значителни и ние от ГЕМАРК ЕООД търсим начини да ги оптимизираме. Това може да бъде постигнато чрез модулът SOLFIND, който благодарение на управлението на поръчките може да осигури получаването на доставката в най-удобното за клиента време и място. Този аспект от дейността ни е от изключителна важност при спешни поръчки и при доставки, които трябва да пристигнат в точно определено време и на точно определено място.

Чрез SOLFIND имате възможност:

 • да планирате начина доставка още при подготовката на вашата заявка;
 • да следите статуса на вашата поръчка;
 • да използвате предлаганите от нас възможности за доставка – чрез собствен транспорт на ГЕМАРК ООД по предварителен график или чрез куриер. Моля, информирайте се допълнително за графика на нашите доставки.

При необходимост екипа на ГЕМАРК ЕООД осигурява на своите клиенти възможност да се направят промени във времето на доставка, с които може да се ускори или забави изпълнението на дадена поръчка.

За поръчки, които са със специфичен предмет и изискват по-дълъг срок на изпълнение, допълнително с клиента се уточнява срокът на доставка.

   Прочети повече
ОБКОВ ЗА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ

ОБКОВ ЗА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ

Гемарк ЕООД предлага на своите клиенти многообразие от продукти за врати и прозорци.

Един продукт сам по себе си не е решение.

Опитът, който имаме ни дава възможност да предложим на нашите клиенти множество технически решения, от които те да изберат най-оптималното за тях, като им осигурим:
 функционалност;
 сигурност;
 икономичност;
 правилно прилагане.
Тестваните и сертифицирани продукти са гаранция за безопасност при експлоатация. Спазването на технологичните правила при монтаж осигурява дългосрочната им употреба и ниско ниво на разходи за ремонт. Основното в нашата работа е техническата помощ и обучение, които оказваме на клиентите си при включването на нови продукти в производствения процес и реализиране на предлаганите решения за обков. За нас е важно да проследим целия процес - от изготвянето на оферта, през окомплектовката и доставката, техническата поддръжка и обратната връзка с клиента след монтажа на готовото изделие.

   Прочети повече
Консултиране и изпълнение на автоматични врати

Консултиране и изпълнение на автоматични врати

Гемарк ЕООД предлага на своите клиенти констултация и изпълнение на автоматични плъзгащи врати G-U.

Автоматичните плъзгащи се врати са лесни и удобни за преминаване, което ги прави едва забележими от тези, които използват сградата.Те предлагат модерно решение за вход на обществени сгради, гари, търговски центрове, банки, болници.

Със своя компактен и тънък дизайн и височина на основни профили от само 100 мм, плъзгащите се врати от серията ЕconoMaster осигуряват не само надеждна функционалност, но са и изключително привлекателни и елегантни. За покриване на нормативните изисквания към автоматичните врати за авариен изход, същите се изпълняват с модел HM-F FT. Този тип плъзгащата се врата гарантира сигурен път за бягство дори и когато е заключена!

Модулният дизайн на GS-100 серията предоставя възможност за икономия на време при инсталиране, монтаж и поддръжка.
Фокусът върху основните функции на задвижването означава, че най-високи качества се постигат при оптимални съотношения цена - производителност в серия GS-100.
Използването на големи ролки гарантира гладко и тихо движение и устойчивост.
Задвижващият блок е изпитан от TÜV и е сертифициран по EN 16005, като съответства на действащите европейски стандарти.

Добре подготвеният екип от професионалисти на Гемарк ЕООД ще ви консултира относно техническото и електрическо изпълнение на автоматични плъзгащи врати.
Нашият опит ни позволява в кратки срокове да изработим и монтираме автоматична врата G-U, изцяло съобразена с вашите изисквания. Правилният монтаж и редовната поддръжка гарантират дълъг експлоатационен живот на изделието с минимални разходи.

   Прочети повече
Консултиране и изпълнение на ВСОДТ (RWA) и NSHEV системи

Консултиране и изпълнение на ВСОДТ (RWA) и NSHEV системи

Гемарк ЕООД предлага на своите клиенти констултация и изпълнение на системи за отвеждане на дим и топлина и за натурална вентилация.

Вентилационните системи се използват за удобното ежедневно проветряване.

Системите за отвеждане на дим и топлина (RWA) ефективно извеждат дима от сградата след автоматичното им или ръчно задействане. Чрез тези системи може да бъде спасен човешки живот – колкото по-бързо бъде изведен димът от сградата, толкова по-бързо хората вътре в нея могат да се спасят и толкова по-успешни могат да бъдат спасителните екипи. 

   Прочети повече
Консултиране и тониране на бои и лакове за дърво, PVC и метал

Консултиране и тониране на бои и лакове за дърво, PVC и метал

Страницата не е активна.

   Прочети повече